tisdag 8 januari 2013

Kreativ onsdag - workshops och skaparkvällar på Kreativ Kollektiv



Nu bjuder vi in till workshops och skaparkvällar varje onsdag hela januari. Kom och inspireras till att göra något nytt, eller ta helt sonika med dig det du själv pysslar på för tillfället och umgås med andra kreativa människor. Helskönt häng, hursom!
Vi kör igång 19:00, och platsen är Pilgatan 13 såklart :)

Först ut är onsdag den 9 januari, då vi virkar mormorsrutor.

9 januari - Virka mormorsrutor
Sätt igång och virka en vacker filt, eller kanske rutor att klä in din cykel med? Ta med garn om du vill fortsätta på ett eget projekt, annars finns några udda nystan att testa på.

16 januari - Skrivövningar
Vill du komma vidare med ditt skrivande? Prova på något nytt? Skrivövningar är bra för både erfarna och oerfarna skribenter för att öva pennan och sinnet.

23 januari - Skål av knappar
Ta med ett gäng egna knappar, ju fler knappar desto större skål. Om du inte har några egna knappar kommer det finnas ett gäng att tillgå till en ringa summa.

30 januari - Estradpoesi.
Alltid velat läsa din poesi högt men inte vågat? Här får du tips på vad man kan tänka på, och framförallt - du får testa att läsa inför en mindre grupp innan du äntrar den stora scenen.

 Välkomna!

Kreativ onsdag är kostnadsfritt, med eventuella kostnader för material om man inte tar med eget. Fika kommer att finnas för en rimlig penning.

Är det något särskilt du skulle vilja ha en workshop kring? Skriv i kommentarsfältet nedan så kan vi planera in det i kommande onsdags-scheman!

Workshopledare: Mina Widding. I samarbete med ABF.